"Стани богат" се завръща

През януари играта "Стани Богат" ще се завърне за осма поредна година в ефира на Нова Телевизия, съобщиха от пресслужбата на тв канала.

Успешният телевизионен формат, излъчван в над 70 държави по света ще продължи да радва българските зрители всека делнична вечер от 20:00 часа.

Голямата награда ще бъде 200 000 лв., но този път играчът ще трябва да отговори вярно последователно само на 12 въпроса, вместо на 15, както беше досега. По този начин се увеличава възможността за спечелването на най-голямата сума.

Водещият остава същият - Ники Кънчев. След участието си в Dancing Stars го чака поредният ефирен сезон.

Николай Кънчев (роден на 26 декември 1960 г. в Червен бряг) е журналист, радио и телевизионен водещ, шоумен. По-популярен е като Ники Кънчев, водещият на телевизионните игри "Стани богат", "Един срещу всички" и шоуто "Биг Брадър" по Нова телевизия.

Любимият му футболен отбор е ЦСКА. Обича да се забавлява като ходи на футболни мачове и перманентно слуша музика, за да е в час с най-новите песни и албуми. Това изисква неговото друго амплоа - той води и музикалното предаване "Купон на изток от рая" по Дарик радио. Дългогодишен член на Академията за мода и на журналистическото жури за "Златната игла".

Още от малък мечтае да стане журналист. В детските и юношеските си години се увлича по музиката и футбола. Завършва Московския университет по журналистика с отличие.

Бил е главен редактор на два вестника: "Меридиан Рок шоу" и "Рок булевард", сценарист, автор е на тексовете на много поп и рок парчета. Харесва Ю Ту, Ролинг Стоунс, INXS. Правил е интервюта със световноизвестни звезди, които са гостували в неговото студио.

На 7 ноември 2008 г. Ники Кънчев се сдоби с две близначки от дългогодишната му приятелка Даниела
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини